Div fix och 1 dag kvar...



Just nu pågår det diverse fix, i klädkammaren är nu den dubbla väggen byggd, vad menas nu detta? Jo det är så enkelt som att vi bygger dubbla väggar med 5cm mellanrum för att en skjutdörr skall kunna gå in i väggen. I trapphuset är nu smygarna runt fönstret kapade och provmonterade dessutom är väggen grovspacklad med gipsbruk 1gång för att underlätta för målarna. Helt enkelt en effektiv tisdagskväll!
 
Vad gäller Bauhaus tävling så är det nu bara en dag kvar till juryn utser topp 3 för årets byggblogg, det är en hård konkurens men det hindrar oss inte från att ha ett litet men nervöst hopp inför morgondagen..
 
 
 
Plåtregelvägg nr 2, när skjutdörren sedan är stängd kommer man nå golvvärmefördelarna via en inspektionslucka i garderoben, givetvis kommer vi gjuta en slitsbotten med skvallerör för att kunna upptäcka en eventuell läcka.
 
 
Utrymmet mellan väggarna där skjutdörren skall gå in, Anledningen att väggarna är så olika i tjocklek är för att golvärmefördelaren skall få plats i den högra väggen.
 
 
Fönstret i trapphuset, mallen till fönsterbänken är mdf men det kan hända att vi väljer att beställa fönsterbänkarna i svart sten, svart och vitt är trots allt ett återkommande tema i detta hus..
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Håller tummarna!

2013-05-28 @ 21:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0