Putsmaskinen


Putsmaskinen. Denna ska vi jobba med i helgen. Nu jobbas det för fullt varje kväll med putsskenor som skall upp och andra förberedelser så att det det bara är att sätta igång sen!


Helgen på 14b


En mycket bra helg som har resulterat i mycket jobb och trevliga besök. Lasse och Ted har hjälpt till med paneling av tak och inkoppling av värmekabel! Plankorna som vi panelat taket med är 5.10 m långa. Taket kommer vi troligtvis måla i någon slags mattvit färg sen. Nu ska vi hämta en putsmaskin och putsa alla inneväggar i garaget!



Det var så fantastiskt väder i söndags så det blev en heldag på tomten med  besök, korvgrillning, solning och en avslutande varm bastu!


Klarblå himmel hela dagen




Dieselvärmaren, sol, nice.


Molgan är som sagt med i matchen igen!




Korvgrillning bak på bilen


Kvällen avslutades med en lång bastu

Klart!


Trucken (Molgan funkar), vattnet är påkopplat tack vare värmeslingan, och taket klart! På!






Mer än halvvägs






Paneling av innertak


Vi panelar innertaket i garaget. Eftersom att vår Molgan tyvärr lämnat oss fick vi vara lite kreativa och göra det bästa av situationen och bygga en provisorisk ställning. Det funkar det med.

Man kan tro att det kanske inte händer så mycket bara för att man inte ser dem stora förändringar. Men små saker görs hela tiden, och det är oftast dem som är viktigast!

När snön försvinner så kommer vi satsa på att börja med huset!


På väg upp för en nyskottad uppfart




Den nya ställningen


Paneling av tak


Close up




Molgan is no more...



-17


När temperaturen har överstigit -17 finns det en risk att golvvärmen fryser. Det vill vi inte. Så att undvika detta har vi satt dit en cirkulationspump som gör att vattnet går runt. Så i natt fick jag (Sandra) pulsera upp på tomten och sätta på den eftersom att det var närmare -18! Brrr!





Läs mer om golvvärmen här:   Golvvärmen lagd     Golvvärmen beställd
                                                                                    
                                         

RSS 2.0

Rösta på min blogg i Årets Byggblogg!