Panel och putsning


Just nu putsas huset. Det blir vitt med finkornig struktur. Dom är klara med grundningsbruket och har nu påbörjat att stryka primer. Jobbet räknas ta cirka två veckor. Mycket spännande att få se slutresultatet!
Innan vi började putsa monterade Mathias panel på båda sidor av huset som en liten detalj som bryter av det vita lite. Det grundmålades en gång och målades tre gånger på plats! På framsidan ska vi också ha panel som en liten detalj. Vi passar på att jobba på utsidan när det är sommar och vädret är med oss. Annat var det förra sommaren då det regnade konstant. Men nu när det är bra väder kan man jobba under helt andra förutsättningar. Tummen upp för det!
 
Tack alla  som var med och röstade på oss till årets byggblogg. Tyvärr hände något med röstningssystemet, så det lades ner och det blev i stället en jury som röstade fram en vinnare. Grattis till den byggblogg som vann, och tack igen för ert engegemang! Det blev ingen vinst för vår del, men vi fick många nya läsare vilket är jättekul!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0

Rösta på min blogg i Årets Byggblogg!