Årets byggblogg!


Vi är med som nominerade i årets byggblogg! En tävling som är instiftat av byggvaruhuset BAUHAUS för att premiera gör-det-själv-glädje! Vår blogg har ju funnits och uppdaterats sedan juni 2011 och då antalet besökare har ökat dom senaste dagarna så passar vi på att fräscha upp minnet på gamla besökare och välkomnar nya med en liten mer ingående presentation!
 
Vi köpte tomten 2010, och med vi menas Mathias (då 24år) och Sandra (då 25år) En dröm fanns tidigt hos Mathias om att bygga sitt eget hus, Visionen var ett traditionellt lösvirkeshus med mansardtak, spröjsade fönster och snickarglädje. Det blev sten och betong utan tidigare erfarenhet av att mura eller gjuta betongvalv.
Vad som även var viktigt för oss var att huset skulle vara personligt och ritas efter tomten, Fönsterplaceringar och materialval ska vara genomtänkt och huset ska vara "one of a kind". Vi gillar den traditionella stilen med ett sadeltak och helt enkelt jobba med detaljer och materialval för att få fram den unika känslan. Efter att ha bollat våra ideér med en arkitekt och fått hjälp med färdigställande av ritningar var processen igång. Det har aldrig varit tal om att låta en entreprenör göra projektet, I stort sett samtliga kvällar, helger och semestrar dom senaste 2 åren har till största del spenderats på husbygget. Nya moment och etaper hela tiden håller verkligen gnistan uppe! Och nu för första gången så börjar vi nog inse att det inom en inte allt för lång tid kommer bli dags att flytta vilket vi verkligen ser fram emot då vi i Januari fick vår lilla dotter Mira. Tycker ni att vi skulle passa som "Årets byggblogg" så stöd oss jättegärna med en röst, en sådan utmärkelse skulle glädja oss otroligt för tänk på att det ligger inte bara mycket arbete bakom husbygget utan även bakom bloggen, Mathias Sandra och Mira
 
Mira inspekterar så att pappa sköter sig på husbygget

Rösta på min blogg i Årets Byggblogg!

 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Michaela

Ah men så braaa ni är :D Lilla Mirisen, vilka fantastiska föräldrar hon har!!

2013-05-14 @ 22:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0