Back on track


Vi måste först säga att det är otroligt kul att se att så många fortfarande kikar in här varje dag även fast det inte är så mycket uppdateringar. Roligt! Sista uppdateringen gjordes den 24:e januari, och den 26:e kom vår lilla Mira till världen vilket gav oss ett litet uppehåll i byggprocessen.
Men bygget har i alla fall inte stannat upp även fast det ser ut så här. Snarare tvärtom! Det har hänt mycket, så vi gör en snabbuppdatering nu, och sen kommer det lite löpande inlägg med mer ingående om varje moment.
 
Det mesta av elen är infräst i samtliga väggar, dosor och matningar till belysning etc är klart. Undertaken är byggda och de flesta rummen på plan 1 har nu gips skruvat i taken. Väggar på plan 2 är i stort sett färdiga och lite spontana ideer om nischer och annat har byggts. Vattenledningar med inkopplade fördelare är monterade till badrum och kök samt fixturerna till dom vägghängda wc-stolarna är monterade, Plåtslagarna har lagt tak på garaget och nu börjat med stora huset där vi även gjort takfot och vindskivor på halva taket. Som sagt, en hel del har hänt och vi kommer úppdatera med bilder under kommande dagar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Faster Michaela

Yeeeey! :D så kul!

2013-04-25 @ 16:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0