Ett år senare


Ett år har gått sen vi stod och rev huset på tomten vi köpt. Ett år senare står vi beredda för att snart bygga upp ett nytt. Så spännane. Undra var vi är om ytterligare ett år?
I helgen nu ska vi lägga dränering och dagvatten, och sen golvvärme samt armering.

     

          
     
           

                        




 

Kommentarer
Postat av: vompan

Det är jättekul att få vara med på den här resan via er fina blogg och följa ett av era livsprojekt(för ni har flera, eller hur?). Kommer ihåg när vi var kikade på tomten första gången! Om ett år tror jag Sandra sitter och grottar ner sig i inredningstidningar mer än vanligt och shoppar loss på bland annat Lexington och har börjat indreda ert drömhem... ett liter tips, KF som alltid följer med till tomten och sitter och tittar på hur huset växer fram borde få en lyxmyspysgosefilt att ligga på framför öppna spisen. Mathias får väl snickra ihop en liten stuga på tomten till KF i vinter... så han inte fryser!

2011-09-02 @ 14:43:53
Postat av: Annika

Ja, ni har verkligen jobbat på snabbt! Vintern var dessutom lång med mycket snö så det var många arbetsmånader som försvann. Ni är så bra!

Om ett år - jo, då är det fest hos Villa Mörlin!

Annika

2011-09-02 @ 15:21:51
Postat av: Syster Linda

Åååå, ja tänk, det var ett år sen vi rev. Eller ni, eller vi, jag rev nog lite också tror jag. Minns att jag tog en planka och kastade i en hög iallafall just bara för att kunna säga att jag minsann har varit med och rivit, så det räknas väll? :) Ja visst ska KF ha en värsting filt och om ett år, ja då kanske det är fest! Love ya!

2011-09-02 @ 17:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0